עוף צלפים כתום
עוף צלפים כתום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה טוב. נסו דקר בגריל עם עליונות כתומה & כתום-caper Aioli, Arctic Char with Orange-Caper Relish, ו עוף צלוי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים קמח ופלפל. לדלות את שדי העוף בתערובת כדי מעיל, ולהניח בצד.
ממיסים חמאה ושמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מניחים עוף מצופה במחבת, ומבשלים כ -10 דקות לכל צד, עד שכבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור.
להגביר את חום המחבת גבוה, ויוצקים את מיץ התפוזים. קוק עד מופחת על ידי כ 1/
מערבבים את גרידת התפוז, צלפים ופטרוזיליה. להחזיר את העוף למחבת, ואת המעיל עם תערובת מיץ תפוזים כדי לשרת.