עוף צרוב במחבת עם רוטב עגבניות צלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 939 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 51% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אורגנו, חצאי עגבניות קלויים, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו סטייקי טונה צרובים במחבת עם רוטב תרד עגבניות, עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, ו לוקוס צרוב במחבת עם רוטב עגבניות קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור לצלייה. התאם את המדף העליון לכ-6 אינץ ' מהחום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים את העגבניות לשניים ומניחים אותם על תבנית אפייה, חתוכים בצד כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מזלפים מעל 1 כף שמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
4
מניחים מתחת לצלייה ומבשלים עד שהעגבניות רכות ומתחילות להשחים סביב הקצוות, 6 עד 8 דקות. שמרו 4 חצאים למתכון העגול 2 תבשיל צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
בזמן שהעגבניות מתבשלות מוציאים את בשר השד מהעצם. פורסים כל חתיכה לרוחב אופקית כדי לקבל 4 חתיכות גדולות ודקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
6
במחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את יתרת 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים את נתחי העוף במלח ופלפל. כשהשמן חם מוסיפים את העוף ומבשלים עד להשחמה קלה, 3 עד 4 דקות. הופכים אותם ומשחימים את הצד השני, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
8
מוציאים את העוף מהמחבת, מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
שים את אותה מחבת על אש בינונית, מוסיפים את מרק העוף ובעזרת כף עץ מגרדים את החלקים החומים מתחתית התבנית. מערבבים פנימה את החרדל והאורגנו ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את העגבניות ואת המיצים שלהם מתוך גיליון האפייה. מפרקים את העגבניות בעזרת כף עץ או מועך תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
11
מוסיפים את החמאה ומניחים לבשל עד שהחמאה נמסה, כ -2 דקות. טועמים ומתבלים במלח ופלפל. מחזירים את נתחי העוף לתבנית יחד עם כל המיצים שהצטברו. מבשלים עוד 2 דקות לחימום העוף וממזגים את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את השמן. כשהוא חם מוסיפים את נתחי הנקניק ומבשלים עד להשחמה קלה, כ -5 דקות. הופכים את האש לבינונית ומוסיפים את העגבניות השמורות, השעועית השמורה ומרק העוף. מבשלים עד שהכל חם ומבעבע, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
בינתיים, במחבת קטנה על אש בינונית, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהם משחימים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
15
להגשה מחלקים את הנקניקיה והשעועית ל -2 קערות וכף מעל את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה, עובדים בקבוצות, עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מסננים על צלחת מרופדת בשקית נייר חומה או במגבות נייר. קוצצים לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
18
מוציאים את כולם למעט 1 כף משומן הבייקון מהמחבת ומניחים אותו על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
20
מוסיפים את השום ומבשלים כ 1 דקה, נזהרים לא לתת את השום לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
21
מוסיפים את העגבניות והשעועית ומבשלים עד שהשעועית מחוממת, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את הבייקון והפטרוזיליה. שמרו 1 1/2 כוסות למתכון העגול 2 תבשיל שעועית צרפתית.