עוף צרוב במחבת עם רוטב פורצ'יני-ערמונים עם תרד מאודה ואורזו
עוף צרוב במחבת עם רוטב פורצ'יני-ערמונים עם תרד מאודה ואורזו לוקח בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 1325 קלוריות , 72 גרם חלבון ו -23 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם שמנת כבדה, שום, טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 85% . סטייק צלעות צרוב עם פורצ'יני ורוזמרין , סטייקים טונה צרובה עם רוטב תרד עגבניות , ו- One-Pan עוף ותרד אורזו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים אורזו לפי הוראות האריזה.
משרים פטריות בכוס מים חמים למשך 10 דקות.
בינתיים מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים למחבת חמה. צורבים 2 דקות מכל צד, עד להזהבה.
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בצד. לאותה מחבת מוסיפים שום ובצלצלי שאלוט ומקפיצים 3 דקות עד שהם רכים.
מוסיפים שרי ותימין ומבשלים דקה. מחזירים את העוף לתבנית עם מרק העוף והערמונים.
מסננים את הפטריות דרך מסננת מרופדת במגבת נייר ומוסיפים לתבנית עם נוזל ההשריה המסונן. מבשלים 5 דקות, עד שהעוף מוכן.
מוציאים 2 חצאי חזה עוף ושומרים לארוחה נוספת. למחבת, מוסיפים שמנת כבדה ומבשלים 2 דקות.
מסירים מהאש ומגישים רוטב עוף ופטריות על מחצית מפסטת האורזו, שומרים את המחצית השנייה של האורזו לארוחה נוספת.