עוף קוקוס
גשו לסופר וקנו חלב קוקוס, מלח, פירורי לחם פנקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חלב קוקוס משומר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ליים בריאות כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. , שהוא מוצק. נסו קוקוס ליים עוף אפוי עם קוקוס מנגו אורז דביק, עוף בגריל ליים קוקוס עם אורז קוקוס, ו שיפודי עוף קוקוס תאילנדי עם אורז קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חצי חלב קוקוס, שום, רוטב סויה, ומיץ ליים לתוך שקית רוכסן פלסטיק resealable, ולנער לשלב ביסודיות את המרינדה.
מניחים את רצועות העוף לתוך התיק, לסחוט כמה פעמים כדי לצפות את העוף עם מרינדה, ומקררים לפחות 3 שעות. שמור את שאר חלב הקוקוס.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום וגריז עם שמן זית.
מניחים את הקוקוס הקרוע לתוך בלנדר או מעבד מזון ודופק מספר פעמים עד הקוקוס הוא הקרקע לתוך פירורים.
מערבבים אותו עם פירורי פאנקו, מלח ופלפל שחור בקערה.
מניחים את הקמח לתוך קערה שנייה, ואת הביצה לתוך קערה רדודה שלישית. לנער מרינדה עודף מן רצועות עוף, לטבול אותם לתוך הקמח כדי מעיל ביסודיות; ואז לטבול לתוך ביצה, ולבסוף לתוך תערובת פירור קוקוס.
מניחים את הרצועות המצופות על תבנית האפייה מוכנה.
אופים את רצועות העוף בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -30 דקות.
מערבבים את חלב הקוקוס השמורה ומיונז בסיר קטן, ומביאים לרתוח על אש בינונית-נמוכה; מגישים את הרוטב מטפטף על רצועות העוף או בצד לטבילה.