המתכון עוף קורדון בלו קרפים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 4. מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חזה עוף, ירך חזיר, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוף קורדון בלו קרפים, עוף קורדון בלו, ו עוף קורדון בלו.
הוראות
1
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, להכות ביצים וחלב עם מקצף עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים קמח, 1/2 כוס בכל פעם, וסוכר, ערבוב עם להקציף עד לא גושים להישאר הבלילה היא מעט רזה יותר הבלילה פנקייק. (אם הבלילה עבה מדי, להוסיף יותר חלב; אם רזה מדי, להוסיף יותר קמח.)
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחממים מחבת 6 עד 8 אינץ ' מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
להוסיף 1/2 כפית שמן ולסובב לתחתית המעיל של מחבת. עבור כל קרפ, יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה למחבת. מיד להטות ולסובב מחבת כך שכבה דקה של הבלילה מכסה התחתונה. מבשלים עד חום בהיר וקצוות להתחיל להתכרבל, על 2 דקות. הפעל מרית רחבה סביב קצה כדי לשחרר; להסתובב ולבשל בצד השני עד חום בהיר. חזור עם הבלילה שנותרה, הוספת שמן למחבת לפי הצורך. מחסנית קרפים, הנחת נייר שעווה בין; לשמור מכוסה.
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מניחים את צד התפר למטה בתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
אופים חשפו 15 דקות או עד חם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בינתיים, ב 1 1/2-סיר ליטר, מערבבים נמרצות חלמונים ומיץ לימון עם מקציף חוט.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מוסיפים מלח וכוס 1/4 של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
חום מעל חום נמוך מאוד, ערבוב כל הזמן עם מקצף, עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
להוסיף 1/4 כוס חמאה הנותרים. המשיכו לערבב במרץ עד שהחמאה נמסה והרוטב מתעבה. (הקפד חמאה נמסה לאט כך ביצים יש זמן לבשל והרוטב מתעבה מבלי להתכרבל.) אם רוטב curdles (מתחיל להיפרד), להוסיף על 1 כף מים רותחים להכות במרץ עם whisk עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
כדי לשרת, מקום קרפים על צלחות בודדות. למעלה עם רוטב הולנדז.