קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות24
מגזין

עוף קורניש ביין פורט ושימורי תאנים

עוף קורניש ביין פורט ושימורי תאנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תרנגולת קורניש ביין פורט תאנה שומרת. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, מלח, שימורי תאנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: מחיאות כפיים סוערות: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי, תרנגולות קורניש ברוטב פורט-שרי, ו תרנגולות קורניש קלויות עם זיגוג דובדבן-Port.

הוראות

1
מעיל החלק הפנימי של תנור איטי 3 1/2 ליטר עם ספריי בישול,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מפזרים את התרנגולת בנדיבות עם מלח ופלפל. הכנס רוזמרין לתוך חלל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
3
תעביר את התרנגולת לבישול האיטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מערבבים יחד את שימורי התאנה ויין פורט בקערה קטנה ושופכים על תרנגולת.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תאנהריבת תאנה
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
לכסות ולבשל על גבוה במשך 5 שעות.
6
טעם, ועונה שוב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
7
מגישים רוטב מעל תרנגולת.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
8
Reprinted with permission from Slow Cooking for Two by Cynthia Graubart, © 2013 גיבס סמית