קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות24
מגזין

עוף קורניש ביין פורט ושימורי תאנים

עוף קורניש ביין פורט ושימורי תאנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תרנגולת קורניש ביין פורט תאנה שומרת. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, מלח, שימורי תאנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: מחיאות כפיים סוערות: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי, תרנגולות קורניש ברוטב פורט-שרי, ו תרנגולות קורניש קלויות עם זיגוג דובדבן-Port.

הוראות

1
מעיל החלק הפנימי של תנור איטי 3 1/2 ליטר עם ספריי בישול,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מפזרים את התרנגולת בנדיבות עם מלח ופלפל. הכנס רוזמרין לתוך חלל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
3
תעביר את התרנגולת לבישול האיטי.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
מערבבים יחד את שימורי התאנה ויין פורט בקערה קטנה ושופכים על תרנגולת.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תאנהריבת תאנה
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לכסות ולבשל על גבוה במשך 5 שעות.
6
טעם, ועונה שוב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
7
מגישים רוטב מעל תרנגולת.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
Reprinted with permission from Slow Cooking for Two by Cynthia Graubart, © 2013 גיבס סמית