עוף קייב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף קייב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 3331 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 346 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן canolan, חצאי חזה עוף, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו העוף הטוב ביותר בקייב (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חמאה לשישה חלקים שווים (2 כפות כל אחד). עם ידיים לחות, לעצב כל חלק חמאה לתוך גליל 3 אינץ 'ארוך ¾ אינץ' עבה (לחלופין, אתה יכול לעצב את החמאה בתוך פיסת נייר שעווה). לעטוף מנות חמאה בנייר שעווה להקפיא תוך הכנת חזה עוף.
להניח כל שד על נייר שעווה, לכסות עם גיליון אחר של נייר שעווה, ועם פטיש או מתגלגל פין קילו בשר 1/8 עובי אינץ'. קילו בשר דק ככל האפשר בקצוות מאז דק יותר את הקצוות, קל יותר יהיה לאטום אותם בחוזקה כדי למנוע חמאה נוטף החוצה במהלך הבישול. תיזהר לא לקרוע את הבשר. כל שד הלם צריך להיות כ 8 אינץ 'ארוך ו 5 אינץ' רחב.
כדי להרכיב, לקלף בעדינות את נייר השעווה מכל שד.
מפזרים צד אחד של כל שד עם מלח ופלפל.
מניחים חתיכת חמאה אחת במרכז חזה העוף. מקפלים שני צדדים על החמאה. מקפלים קצה אחד של השד ולגלגל את שאר הדרך.
מעיל כל cutlet מכל הצדדים עם קמח, מתנער עודף. לטבול בקלילות לתוך ביצים מוכות מתנער עודף.
רול פירורי לחם, ציפוי cutlets באופן שווה ומנער את עודף.
מניחים קציצות בשכבה אחת על מגש, מכסים בניילון נצמד ומקררים במשך 1-2 שעות.
שמן חום עד 182° בתנור הולנדי או ווק גדול על חום גבוה. בזהירות להוריד שלושה קציצות עוף לתוך השמן ומבשלים עד חום זהוב, על 8 דקות בסך הכל. Cutlets לא צריך לגעת אחד את השני במהלך הטיגון. הפעל פעמיים, באמצעות מלקחיים או 2 כפות עבור סיבוב ועל הסרת cutlets מן השמן החם; זה ימנע שלהם להיות פירסינג.
מסננים על מגבות נייר ומעבירים לצלחת מנה מחוממת. חזור עם קציצות שנותרו.
שיטה חלופית: מחממים תנור ל 177°. אתה יכול לטגן קציצות במשך 3 דקות, הופך פעם אחת.
מניחים קציצות בתבנית אפייה 13 x 9 x 2 אינץ', וקוק חשף, במשך כ 15 דקות. הפוך פעמיים בעת בישול באמצעות מלקחיים או שתי כפות.
מסננים על מגבות נייר לפני ההגשה.