קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

עוף קייב

עוף קייב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף קייב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 3331 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 346 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן canolan, חצאי חזה עוף, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו העוף הטוב ביותר בקייב (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים חמאה לשישה חלקים שווים (2 כפות כל אחד). עם ידיים לחות, לעצב כל חלק חמאה לתוך גליל 3 אינץ 'ארוך ¾ אינץ' עבה (לחלופין, אתה יכול לעצב את החמאה בתוך פיסת נייר שעווה). לעטוף מנות חמאה בנייר שעווה להקפיא תוך הכנת חזה עוף. 
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
לקצץ כל שומן מן השדיים.
3
להניח כל שד על נייר שעווה, לכסות עם גיליון אחר של נייר שעווה, ועם פטיש או מתגלגל פין קילו בשר 1/8 עובי אינץ'. קילו בשר דק ככל האפשר בקצוות מאז דק יותר את הקצוות, קל יותר יהיה לאטום אותם בחוזקה כדי למנוע חמאה נוטף החוצה במהלך הבישול.  תיזהר לא לקרוע את הבשר. כל שד הלם צריך להיות כ 8 אינץ 'ארוך ו 5 אינץ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4
כדי להרכיב, לקלף בעדינות את נייר השעווה מכל שד.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
מפזרים צד אחד של כל שד עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6
מניחים חתיכת חמאה אחת במרכז חזה העוף. מקפלים שני צדדים על החמאה. מקפלים קצה אחד של השד ולגלגל את שאר הדרך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מעיל כל cutlet מכל הצדדים עם קמח, מתנער עודף. לטבול בקלילות לתוך ביצים מוכות מתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
רול פירורי לחם, ציפוי cutlets באופן שווה ומנער את עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מניחים קציצות בשכבה אחת על מגש, מכסים בניילון נצמד ומקררים במשך 1-2 שעות. 
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
שמן חום עד 182° בתנור הולנדי או ווק גדול על חום גבוה. בזהירות להוריד שלושה קציצות עוף לתוך השמן ומבשלים עד חום זהוב, על 8 דקות בסך הכל. Cutlets לא צריך לגעת אחד את השני במהלך הטיגון. הפעל פעמיים, באמצעות מלקחיים או 2 כפות עבור סיבוב ועל הסרת cutlets מן השמן החם; זה ימנע שלהם להיות פירסינג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עגבניות שמנת עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 כוס מרק עגבניות שמנת עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: Amy's Chunky Tomato Bisque)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
מסננים על מגבות נייר ומעבירים לצלחת מנה מחוממת. חזור עם קציצות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
12
שיטה חלופית: מחממים תנור ל 177°. אתה יכול לטגן קציצות במשך 3 דקות, הופך פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מניחים קציצות בתבנית אפייה 13 x 9 x 2 אינץ', וקוק חשף, במשך כ 15 דקות. הפוך פעמיים בעת בישול באמצעות מלקחיים או שתי כפות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
14
מסננים על מגבות נייר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה