עוף קייב
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 334 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא חמאה, גבינת מונטריי ג'ק 1x2 אינץ' ו - ¼ אינץ', מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו עוף קייב.
הוראות
הכן את חמאת עשבי תיבול על ידי שילוב של רבע כוס חמאה, פטרוזיליה, בזיליקום, 1 כפית מלח, ו ¼ כפית פלפל שחור בקערה קטנה, לערבב היטב.
מניחים חזה עוף, 1 בכל פעם, בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף. שימוש בפטיש הולם את השדיים בעובי של רבע אינץ'. מתבלים כל חתיכת עוף במלח ופלפל.
להניח 1 חזה עוף על פיסת פלסטיק חדשה לעטוף ולמקם 1/6 של החמאה מתחם 1 פרוסת גבינת מונטריי ג ' ק במרכז כל שד. שימוש בניילון נצמד כדי לסייע, לקפל את הקצוות של השד לגלגל את השד לתוך יומן, לחלוטין סוגר את החמאה; להתגלגל בחוזקה רבה. מאובטח עם קיסמים. חזור עם כל שד.
מניחים עוף במקרר במשך 2 שעות, או עד לילה.כאשר מוכן לאפות מראש לחמם את התנור ל 375 מעלות F. ממיסים את רבע הכוס הנותרים ושופכים אותו לקערה רדודה רחבה.
שים את פירורי הלחם ופרמזן לתוך עוד קערה רדודה רחבה, לערבב היטב.
חום ½ אינץ 'של שמן צמחי במחבת 12 אינץ' לטחון מעל חום בינוני גבוה. Un-לעטוף את השדיים ולהסיר קיסמים. ואז אחד בכל פעם לטבול כל שד בחמאה מומסת ולאחר מכן להתגלגל בפירורי הלחם. מניחים בעדינות כל שד לתוך שמן חם ומבשלים מכל הצדדים עד חום זהוב בכל רחבי.
מעבירים את כל 6 השדיים לתנור מחומם מראש ואופים, כ 10 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F.