עוף קייג'ון דורש על 29 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לך נקניק אנדויל, מלח, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הקראולית הזו. מתכונים דומים: רוטב ברביקיו Cajun Rajun-בתוך קניונים רבים מסעדות Cajun Rajun, הם מגישים מנגל בהשראה Cajun, נראה לך איך לעשות את הרוטב, פשטידת עוף Cajun, ו מטבל עוף Cajun.
הוראות
1
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף עוף; לבשל 6 דקות. הפעל ומפזרים 1/8 כפית מלח ופלפל; לבשל 6 דקות או עד העוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מעבירים עוף למגש. נגב מחבת עם מגבות נייר. מחבת מעיל עם ספריי בישול; להוסיף נקניק הבא 4 מרכיבים. תערובת מעיל עם ספריי בישול. מבשלים 5 דקות או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה, שמן, רוטב חריף, ומלח. להחזיר עוף תערובת ירקות פאן כפית על עוף. לכסות ולתת לעמוד 3 דקות.
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. הבודגה גארזון אורוגוואי ויניארד לברינו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.