עוף קלאסי
עוף קלאסי לוקח כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 351 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. גשו לסופר וקנו עגבניות מיובשות, מרק עוף, עשב שמיר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 73 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 78% . נסו אגס עלום אלגנטי בנקטר מנגו חריף עם גלידת מנגו , עוף קשיו חרס וקארי עוף קוקוס חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח לתוך צלחת רדודה. מתבלים את העוף במלח ופלפל, ואז מטפטפים פנימה קמח. מנערים עודפים.
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. משחימים את חזה העוף מכל צד, כ-3 דקות לכל צד.
יוצקים את מרק העוף והיין הלבן למחבת, ומגרדים שאריות עוף מהמחבת לטעם. מערבבים פנימה את החרדל. מכסים ומבשלים כמה דקות עד שהעוף 'קפיצי', אבל לא מבושל.
מוסיפים את הקישואים והעגבניות המיובשות, ואז מתבלים בשום ועשב שמיר. מכסים ומבשלים עד שהקישואים רכים והעוף מבושל, כ-5 עד 10 דקות.
מוציאים את העוף לצלחת, ומסירים את המחבת מהאש. מערבבים שמנת חמוצה לתוך נוזל המחבת. אם רוב הנוזלים התאדו, תחילה מערבבים מעט יותר יין או מרק. מתבלים במלח לפי הטעם, ומגישים עוף עם רוטב יוצק עליו.