קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוף קשיו I

עוף קשיו I
עוף קשיו I דורש כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -29 גרם חלבון , 34 גרם שומן , ובסך הכל 471 קלוריות . , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה קטוגנית . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם מלח, קוקוס, אגוזי קשיו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 56% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוף קשיו קשיו , עוף אגוזי קשיו ועוף חמאת קשיו .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים קרקרים, אגוזי קשיו וקוקוס במעבד מזון ומעבדים עד שהם קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
קשיוקשיו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
טובלים עוף בחמאה מומסת ומגלגלים בתערובת קרקר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
לכריכהלכריכה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
מניחים את העוף בתבנית מרופדת בנייר כסף. ניתן לערבב כל תערובת קרקר נוספת עם מעט משאריות החמאה, ולארוז בעדינות על חזה העוף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
לכריכהלכריכה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 30 עד 35 דקות. מתבלים במלח ופלפל, אם רוצים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)