עוף רמג'ם
. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם יין, פלפל טחון, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי).
הוראות
בשקית פלסטיק גדולה, resealable, לשלב את רוטב הסויה, יין, מיץ לימון, שמן, תיבול בסגנון איטלקי, זנגביל, שום, אבקת בצל, ופלפל שחור טחון.
שים עוף בשקית. לאטום, ולתת להשרות במקרר לפחות 3 שעות, או לילה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה.
להשחיל את העוף על שיפודים, ולהניח בצד.
יוצקים מרינדה לסיר קטן, ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
שמן קלות באח הגריל. מבשלים עוף על הגריל מוכן במשך כ 8 דקות לכל צד, צולה עם הרוטב כמה פעמים. עוף נעשה כאשר מיצים לרוץ ברור.