תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עוף שומר תפוח אדמה מוקרם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 443 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו חזה עוף, חלב, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוף-שומר - תפוחי אדמה מוקרמים, תפוחי אדמה ושומר גראטן, ו שומר ותפוחי אדמה גראטן.
הוראות
1
מברשת 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם 1 כפית של חמאה מרוככת; מפזרים שום בתחתית המנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
2
חותכים גבעולים נורות שומר בתוך 1 אינץ ' של הנורה; להזמין 1/4 כוס עלים נוצתיים להשליך גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומר
3
לחתוך ולהשליך תחתית של נורות.
4
חותכים את הנורה לאורך לרבעים; להסיר את הליבה.
5
חותכים כל רבע לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' כדי להפוך על 4 כוסות.
6
מחממים תנור ל 191°. במחבת 12 אינץ', להמיס את החמאה שנותרה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מוסיפים עוף; מפזרים מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מוסיפים שומר; מבשלים ומערבבים 4 דקות יותר. כיסוי; להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
9
מסדרים 1/2 של פרוסות תפוחי האדמה בתבנית אפייה. בקערה קטנה, מערבבים רוטב אלפרדו, חלב ו 2 כפות של עלי שומר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
יוצקים 1/2 של תערובת רוטב על תפוחי אדמה בצלחת; העליון עם 1 כוס גבינה שוויצרית. תערובת עוף בכפית שווה על גבי גבינה. למעלה עם שאריות תפוחי אדמה; לחץ כדי להפוך את התערובת שטוחה.