עוף שעועית ירוקה קארי קוקוס
עוף שעועית ירוקה קוקוס קארי נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך זרעי כמון, מים רותחים חמים, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו הודו בקארי ירוק תאילנדי וקציץ בשר קישואים ברוטב קארי ירוק חלב קוקוס, מרק עוף בקארי קוקוס ירוק, ו קארי עוף, תפוחי אדמה שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
לשבור את תמרינד, ולאחר מכן להוסיף מים רותחים-חמים (1/2 כוס) בקערה חסינת חום ולספוג 15 דקות. מחית תמרינדי עם מזלג עד עיסת הוא מומס, ואז לשפוך תערובת תמרינדי דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה קטנה, הקשה קשה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר. להשליך מוצקים.
מחממים מחבת יבשה 10 אינץ ' כבדה (רצוי ברזל יצוק) על חום נמוך בינוני עד חם, על 2 דקות, ואז כוסברה טוסט זרעי כמון, ערבוב כל הזמן, 2 דקות.
מוסיפים 12 עלי קארי וטוסט, ערבוב כל הזמן, עד העלים תלתל להכהות, 3 עד 4 דקות.
להוסיף 4 צ ' ילי וטוסט, ערבוב כל הזמן, עד גוון כהה יותר, 1 עד 2 דקות.
העברה לצלחת להתקרר לחלוטין, ואז טוחנים דק במטחנה.
לטפוח עוף יבש ומפזרים 1 כפית מלח.
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 6 ליטר רחב מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז עוף חום ב 2 קבוצות, צד העור למטה הראשון, מתהפך פעם אחת, על 8 דקות לכל אצווה.
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן מן הסיר, ואז לבשל בצל על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הקצוות הם זהובים, 5 עד 8 דקות. להפחית את החום נמוך בינוני, ולאחר מכן להוסיף תערובת הקרקע-ספייס, שום, כורכום, הנותרים מלח כפית ומבשל, ערבוב לעתים קרובות (כדי למנוע חריכה), על 3 דקות.
מוסיפים חלב קוקוס ונוזל תמרינדי ומבשלים, מערבבים, עד שכל מוצקי חלב קוקוס מומסים, על 1 דקה.
מוסיפים עוף, עור הצדדים, בשכבה 1 (עוף לא יהיה מכוסה לחלוטין עם נוזל) ומבשלים, מכוסה, עד העוף מבושל רק דרך, על 15 דקות.
בעוד עוף רותח, לבשל שעועית ירוקה בסיר 8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, 3 עד 4 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל.
כאשר העוף נעשה בישול, להעביר עם מלקחיים ללוח חיתוך, הזמנת רוטב בסיר, ולחצות כל חזה עוף באלכסון דרך העצם. שים עוף בצלחת מנה עמוקה ולשמור חם, מכוסה בנייר כסף.
מוסיפים שעועית ירוקה לרוטב קוקוס ומבשלים עד רק רך, על 1 דקה.
בעוד שעועית מבשלים, חום הנותרים שמן כף ב 10 אינץ ' מחבת כבדה על חום מתון עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים זרעי חרדל, ואז מכסים מחבת ומבשלים עד שהזרעים משמיעים קולות נפץ, בערך 5 שניות.
הסר את המכסה, ואז להוסיף 15 עלים קארי הנותרים 2 צ 'ילי לבשל, ערבוב, עד העלים crackle ו צ' ילי להכהות מעט, על 5 שניות.
יוצקים תערובת שמן חם על רוטב קוקוס ושעועית, ואז מערבבים לשלב. מתבלים במלח, ואז בכפית רוטב ושעועית סביב עוף. תיפטר מצ ' יילס שלם אם תרצה.
* רוטב עוף וקוקוס, ללא שעועית ירוקה ושמן תבלין, ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* שעועית ירוקה ניתן לבשל ורענן 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה.* לפעמים נקרא meetha neem או קארי פאטה, עלי קארי זמינים בשווקים הודיים ואסיאתיים.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Gruner Veltliner האורגני Pratsch (1 ליטר) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר)]()
Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר)
100% מוסמך גרונר אורגני Veltliner. יין זה הוא צמחים, טרי, ומתובל עם הערות של פלפל לבן, תפוח, והדר על החיך.