עוף שקדים לבישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך בצל, סוכר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו אי הבישול האיטי משך עוף {סיר בישול איטי + ספר בישול בגידה}, סוכריית שקדים ג'וי איטית, ו פודינג אורז שקדים איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תרסיס 3 1/2-כדי 6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. במחבת גדולה, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל עוף בשמן על 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 6 עד 8 שעות (או על הגדרת חום גבוהה 4 שעות).
5
בקערה קטנה, מערבבים קורנפלור, יין, סוכר, ונותר 1/4 מרק כוס ו 2 כפות רוטב סויה עם להקציף עד חלקה. במהלך 15 הדקות האחרונות של זמן הבישול, מערבבים רוטב ואפונה לתוך תערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
טבעות פלפל אדום מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות