עוף שקדים מבושל לאט
עוף שקדים לבישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 381 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך בצל, סוכר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו אי הבישול האיטי משך עוף {סיר בישול איטי + ספר בישול בגידה}, סוכריית שקדים ג'וי איטית, ו פודינג אורז שקדים איטי (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 3 1/2-כדי 6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. במחבת גדולה, שמן חום מעל חום בינוני גבוה. לבשל עוף בשמן על 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים.
בבישול איטי, מניחים בצל, שום, ג ' ינג ' רוט, שקדים כוס 1 וערמוני המים.
תוסיף עוף. בקערה קטנה, לערבב 1 כוס מרק ו 3 כפות של רוטב סויה; לשפוך על עוף.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 6 עד 8 שעות (או על הגדרת חום גבוהה 4 שעות).
בקערה קטנה, מערבבים קורנפלור, יין, סוכר, ונותר 1/4 מרק כוס ו 2 כפות רוטב סויה עם להקציף עד חלקה. במהלך 15 הדקות האחרונות של זמן הבישול, מערבבים רוטב ואפונה לתוך תערובת עוף.