המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוף ותות-סלט תרד, עוף ותות-סלט תרד, ו עוף סלט תרד תות.
הוראות
1
תהליך הראשון 5 מרכיבים בבלנדר עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
2
הפעל בלנדר על גבוה, ולהוסיף שמן צמחי בזרם איטי, יציב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
יוצקים תערובת לתוך קערת הגשה, ומערבבים זרעי פרג, אם תרצה בכך. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
פרג זרעים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
אופים שקדים במחבת רדודה ב 350, תוך ערבוב מדי פעם, 5 עד 10 דקות או עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
5
מניחים תרד קרוע על צלחות הגשה בודדות; למעלה עם תותים פרוסים, קיווי, עוף, שקדים קלויים.