עורות תפוחי אדמה מלוחים
עורות תפוחי אדמה מלוחים נטול גלוטן, וצמחוני הר ד ' אובר. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 114 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפייה, חמאה, שמנת ועירית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. נסו קליפות בטטה מלוחות, מרק תפוחי אדמה אפוי טעון עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנות פריכות, ו קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים תפוחי אדמה לשניים לאורכם; גורפים עיסה ומשאירים 1/4 אינץ'. קליפה עבה. (שמור עיסת לשימוש אחר.)
חותכים קליפות לאורך לרבעים ומניחים על תבנית אפייה משומנת.
מברישים את החלק הפנימי בחמאה.
שלב מלח, אבקת שום ופפריקה; מפזרים מעל הקליפות. צולים עד להזהבה, 5-8 דקות. אם רוצים, שלבו שמנת חמוצה ועירית והגישו עם קליפות תפוחי אדמה.