עטיפות לחם שטוח סופר
עטיפות לחם שטוח סופר הוא לחם שמגיש 4. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-121 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן זית, זיתים, גבינת פטה ופלפל. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון ספונקולרי יוצא דופן של 89%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חומוס ועטיפות לחם שטוח ירקות מוקפצים, חומוס ועטיפות לחם שטוח ירקות מוקפצים, ו עטיפות לחם שטוח עוף לימון בגריל, ושמי הערב הזהובים.
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים את השמן, המלח, הקמח המלא ו -3 / 4 כוס הקמח לכל מטרה; מקציפים במהירות בינונית למשך 3 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק יציב.
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לארבע מנות.
מגלגלים כל אחד ל-8 אינץ'. מעגל.
מחממים מחבת טפלון גדולה מצופה בתרסיס בישול על אש בינונית; מוסיפים מנת בצק. מבשלים 30-60 שניות או עד שנוצרות בועות מעל. הופכים ומבשלים עד שהצד השני מזהיב.
הסר ושמור על חום. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק, הוסף תרסיס בישול לפי הצורך.
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וציפו קלות את מתלה הגריל.
מפזרים סטייק עם מלח ופלפל. גריל, מכוסה, על אש בינונית-גבוהה או צולה 4 אינץ'. מהחום למשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; עשוי היטב, 170 ת').
הניחו לעמוד 5 דקות לפני שחותכים סטייק דק על פני התבואה.
מגישים על לחם שטוח חם עם חסה, זיתים וגבינה.