עטלפים וקורי עכביש
. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך פסטה farfalle, רוטב פסטה, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. מתכונים דומים: עטלפים וקורי עכביש, עטלפים מטורפים, ו חתולים ועטלפים שחורים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות, מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. מערבבים את הפסטה עניבת הפרפר וחוזרים לרתיחה. מרתיחים פסטה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 12 דקות.
מבשלים ומערבבים בשר טחון ובצל במחבת גדולה עד שהבשר אינו ורוד יותר, כ -5 דקות.
מסננים שומן. מערבבים ברוטב פסטה ומביאים לרתיחה. להפחית חום לרתיחה.
מערבבים פסטה מבושלת וחצי מגבינת המוצרלה לתוך הרוטב; לזרוק לשלב.
העברה לתבנית אפייה 2 ליטר. למעלה עם גבינת מוצרלה ופרמזן נותרת.
אופים בתנור שחומם מראש עד השח קל תוסס, 15 עד 20 דקות.