עכבר אגס קרמל
עכברי אגס קרמל עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוז מוסקט, סוכריות כפתורים, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוגות קרמל עם ציפוי קרמל, עכברים Munchable, ו עוגות עכברים.
הוראות
קו מחבת גיליון עם נייר קלף או נייר כסף. ריסוס עם ספריי בישול nonstick.
ממש לפני שאתה עושה את הקרמל, הליבה לחתוך אגסים לשמונה טריזים, מקפיץ את הצד לחתוך, כך שהוא יכול להניח על קליפה משטח שטוח בצד למעלה.
מניחים שיפוד לכל טריז, מכסים במגבת נייר, ומניחים בצד.
מערבבים סוכרים, סירופ תירס, חמאה, 1/2 כוס שמנת כבדה, וניל ואגוז מוסקט בסיר רוטב כבד. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. כאשר התערובת הגיעה לרתיחה מהירה, מוסיפים לאט את השמנת הנותרת, לשמור על התערובת רותחים. הקפד לנגב כל סוכר נוסף מהצד של הסיר. קליפ מדחום ממתקים לצד הסיר עם קצה שקוע. מרתיחים את התערובת בזריזות, ערבוב בעדינות, עד התערובת רושמת 240 מעלות F על מדחום הממתקים, על 10 דקות. מיד להסיר מהחום.
יוצקים את הקרמל לתוך קערה הוכחת חום בינוני באמצעות מרית גומי, כך שאתה לא לגרד את החלק התחתון של הסיר.
בואו מנוחה קרמל עד שהוא מתעבה ומתקרר מעט, על 3 דקות.
כתם לחות עודפת מן האגסים באמצעות מגבות נייר. אגסים לטבול לחלוטין לתוך קרמל, מתערבל עד שהוא מצופה במלואו, לאפשר עודף לטפטף מעט.
מניחים על מחבת גיליון מוכן. לקשט עם זרעי שומשום שחור לעיניים ואפים כפתור ממתקים, בעוד הקרמל הוא עדיין רך. חזור עד שכל האגסים יטבלו. אפשר להתקרר עד המשרד על 30 דקות.