עלי ורדים מסוכרים
עלי כותרת מסוכרים של ורדים הם ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 18 מנות. מתאבן זה יש 49 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבקת מרנג, מים, עלי כותרת של ורדים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגות שוקולד סלק עם סלק מסוכר ועלי כותרת של ורדים, מנגו במרינדה עם עלי ורדים, ו מרציפן ליל קיץ עם עלי ורדים (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף עלי ורדים, ולתת יבש על מגבות נייר.
הכה אבקת סוכר, אבקת מרנג, ו 3 כפות מים במהירות נמוכה עם מערבל חשמלי עד מעורבב; הכה במהירות גבוהה 4 עד 5 דקות או עד התערובת היא רכה.
תערובת מברשת על כל הצדדים של עלי כותרת; מפזרים סוכר superfine.
בואו לעמוד על מדפי תיל 24 שעות.