עלי ענבים ממולאים נטול גלוטן, וטבעוני מתאבנים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 114 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. אם יש לכם בצל, שמיר, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עלי ענבים ממולאים, עלי ענבים ממולאים, ו עלי ענבים ממולאים (עם בשר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הבצלים והשמן במחבת ומבשלים על חום בינוני עד הבצלים רכים ושקופים, כ 10 דקות. בעוד הבצלים מבשלים, מקלפים את שיני השום ומועכים אותם למשחה במכתש ועלי.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
מחבת
2
מוסיפים את זה למחבת יחד עם עגבניות, מיץ לימון, רסק עגבניות, מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עוד 5 דקות. מערבבים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
מיץ לימון
עגבנייה
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בשמיר. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר.
מרכיבים שתצטרך
שמיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
בעוד זה קירור, לנקז את עלי הענבים בזהירות למשוך אותם לגזרים.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענבים
5
שימו אותם בקערה וכסו אותם במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
תן להם לספוג עד שאתה מוכן לגלגל.
מרכיבים שתצטרך
גלול
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
מניחים עלה ענבים על משטח העבודה שלך, הצד המבריק למטה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים
9
מוסיפים 1 כף של תערובת האורז לאמצע עלה הענבים. מקפלים את הצדדים על האורז ומגלגלים את העלה לצורת יומן קטנה, בערך בגודל האגודל של ג 'ורג'. חזור עם האורז שנותר, הצבת עלים ממולאים לתוך 9 על ידי 9 אינץ ' תבנית אפייה. כאשר המנה מלאה, מכסים את העלים הממולאים בכמה שכבות של עלי ענבים שטוחים ויוצקים 1 כוס מים. לכסות ולאפות במשך 1 שעה.