עלי ענבים ממולאים (Dolmades)
אם יש לכם אורז, עלי ענבים, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Dolmades (עלי ענבים ממולאים), Dolmades (עלי ענבים ממולאים), ו Dolmades (עלי ענבים ממולאים).
הוראות
מערבבים את הטלה, בצל, אורז,צנוברים, מלח, פלפל, ונענע לקערה עד בשילוב שווה. בעדינות לפתוח עלה ענבים, ומניחים צלע בצד למטה על משטח העבודה שלך.
מניחים כף מעוגלת של תערובת הבשר למרכז עלה הענבים. מקפלים את תחתית העלה על הבשר, מקפלים בצדדים, ומתגלגלים לגליל הדוק.
מניחים את עלה הענבים מגולגל למחבת גדולה, בצד התפר למטה. חזור עם עלים שנותרו ענבים, אריזה אותם בשכבה הדוקה, יחידה.
יוצקים את המים למחבת, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, 50 עד 55 דקות. בדוק מדי פעם ולהוסיף יותר מים במידת הצורך.