עלי ענבים עם בולגר ונענע
צריך מתאבן ללא גלוטן וטבעוני? עלי ענבים עם בולגר ונענע יכולים להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-50 מנות. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם טיפ למטבח הבדיקה: שקילה של עלי הענבים מונעת מהם להיפתח בזמן שהם מבשלים, שמן זית, מיץ לימון וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מ Epicurious יש 89 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו עלי ענבים עם בולגר ונענע, ענבים, גבינת עיזים ועלים מעורבים, ו סלט אבטיח עם עלי נענע (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בולגור, בצל ירוק, עגבניות, שמיר קצוץ, נענע קצוץ, 1/2 כוס שמן זית, 1 כף מיץ לימון, כמון, 1/4 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל שחור טחון טרי בקערה גדולה; לזרוק.
בואו לספוג בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות ועד 1 שעה.
שורה תחתונה של סיר גדול עם 2 שכבות של עלי ענבים, כיסוי תחתון לחלוטין; להפריש.
פתח 1 עלה ענבים ושכב שטוח, בצד מרופד למטה, על משטח עבודה (אם עלה קטן או שבור, תיקון עם 1 עלה ענבים נוספים).
מניחים 1 כף בולגור מילוי על גבי מרכז העלה. מקפלים קצה גזע העלה למעלה מעל מילוי בולגור, ואז לקפל בצדדים של עלה מעל מילוי לגלגל את העלה בחוזקה, סוגר את המילוי לחלוטין.
מניחים על תבנית אפייה. חזור עם עלים ענבים הנותרים מילוי בולגור.
מקום מלא עלי ענבים, צד התפר למטה, בתחתית עציץ מצופה עלה ענבים, מתאים בנוחות יחד ושכבות עלים מלאים על גבי אחד את השני לפי הצורך.
יוצקים מספיק מים מעל עלי ענבים מלאים כדי לכסות בנדיבות (כ 6 כוסות), ואז לשפוך 1/4 כוס מיץ לימון ו 1/4 כוס שמן זית כתית אקסטרה.
מניחים מחבת טארט תחתית על עלים בסיר; העליון עם צלחת כבדה או צלחת לשקול למטה. תביא נוזל לרתיחה. מכסים את הסיר ולהפחית את החום נמוך מאוד; להמשיך להתבשל עד מילוי bulgur הוא מכרז, 45 עד 55 דקות.
הסר מהחום ולאפשר עלים ענבים להתקרר בנוזל לטמפרטורת החדר. הסר בעדינות עלי ענבים מלאים מנוזל ומניח על מגש. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מקשטים מגש עם גביעי שמיר ורסיסי נענע ומגישים.