עניבות פרפר סוואנה עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 28 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם רסק שקדים, חלמון ביצה, חטיפי שוקולד חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו סוואנה אורז אדום, סוואנה אורז אדום, ו לובסטר סוואנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנו למאפה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות או עד שהוא קל לגלגול. פרש מאפה על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
2
מגלגלים לריבוע בגודל 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלול
3
חותכים ריבוע לשניים בעזרת גלגל מאפה מחורץ.
4
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
למילוי: מפוררים ממרח שקדים בקערת ערבוב קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
6
מוסיפים חלמון ביצה, סוכר חום וחלב. מקציפים במיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חלמון ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
7
מורחים מילוי מעל 1 מאפה חצי *.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
8
מניחים את מחצית המאפה שנותרה על גבי המילוי. בעזרת גלגל המאפה המחורץ חותכים בצק לרוחב לארבעה עשר רצועות ברוחב 1 אינץ'. ואז לחתוך כל רצועה במחצית לרוחב לעשות 28 חתיכות. טוויסט כל חתיכה פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
9
הניחו פיתולים במרחק של כ -2 סנטימטרים זה מזה על יריעות עוגיות מרופדות בנייר כסף או נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
10
מברישים פיתולים עם חלבון ביצה טרוף מעט.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
11
מפזרים סוכר (סוכר גס אם קיים).
מרכיבים שתצטרך
סוכר
12
אופים 12 עד 15 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
מעבירים למתלים להתקררות.
14
מגישים עם רוטב טבילה שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
שוקולד
15
* מילוי שקדים יהיה נוקשה מאוד. כדי להקל על ההתפשטות, זרוק בובת מילוי אחידה על מאפה. ריססו פיסת נייר שעווה בתרסיס בישול שאינו מקל. לחץ על משחת שקדים באופן שווה על כל הבצק. ריססו נייר שעווה בתדירות הנדרשת כדי למנוע הידבקות של מילוי.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ממרח שקדים
שקדים
בצק
16
בסיר מערבבים יחד סוכר, קורנפלור ומלח. מפוררים חטיפי ממתקים ב -1 בכל פעם. מערבבים בהדרגה שמנת. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להמסת השוקולד. מזג חלמון ביצה עם 1/2 כוס רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק
עמילן תירס
שוקולד
רוטב חריף
חלמון ביצה
קרם
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
17
מוסיפים חזרה לסיר ומבשלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
סיר
18
מסירים מהאש. מערבבים וניל ויוצקים לקערת הגשה. כל רוטב שנותר יכול להיות שפכו לתוך כוסות פודינג, בקירור שימש פודינג.