עניבות פרפר עם נקניק איטלקי ברוטב בזיליקום שמנת
מתכון עניבות פרפר עם נקניק איטלקי ברוטב בזיליקום שמנת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 30 דקות. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לך שום, מלח, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: נקניק איטלקי Rigatoni ברוטב בזיליקום עגבניות עם פלפלים וקייל, נקניק איטלקי Rigatoni עם רוטב שמנת חריף, ו מניקוטי עם נקניק איטלקי ורוטב גבינת שמנת.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8-10 דקות, או עד אל דנטה, לנקז ולשטוף עם מים קרים. תניח בצד.
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית.
הוסף נקניק decased למחבת ולהתפורר עם כף עץ כפי שהוא מבשל.
מוסיפים פתיתי פלפל אדום וממשיכים לטגן עד הנקניק הוא כבר לא ורוד.
מוסיפים בצל ושום למחבת וממשיכים עד שהבצל מתרכך. מערבבים עגבניות ומלח, (אם באמצעות עגבניות טריות לטגן אותם במשך 3 דקות עד מתרכך) ולאחר מכן מוסיפים שמנת קלה גבינת פרמזן; מבשלים בעדינות עד שהתערובת מתעבה (כ 5 דקות). מערבבים את הפסטה מבושלת בזיליקום וחום דרך, כ 3 דקות.