עננים מטוגנים: גנוצ'ו פריטו
גנוצ'ו פריטו עשוי להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 100 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם להתיז מים מוגזים, מלח, קמח מאפהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: Pollo fritto per Chanukà (עוף מטוגן חנוכה), פולו פריטו אלה טוסקנה (עוף מטוגן בסגנון טוסקני), ו ענני קוקוס.
הוראות
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את תערובת השמרים, חמאה מומסת ומים מוגזים. שימוש במזלג מתחיל לשלב את הקמח, החל עם השפה הפנימית של הבאר.
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח, לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק.
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, מכסים ומאפשרים לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מחממים 4 אינץ ' של שמן זית בסיר עמוק ל 350 מעלות F.
משוך את 1/2 של בצק נח ועלה, ועם מערוך, לגלגל אותו למלבן, על 1/8 אינץ ' עבה. עם גלגל פיצה לחתוך את הבצק לריבועים 4 אינץ'. מטגנים אותם 3 בכל פעם בשמן החם עד נפוח וחום זהוב משני הצדדים.
מעבירים עננים חמים למגבות נייר לניקוז במשך 2 עד 3 דקות.
מגישים חם עם נקניקים איטלקיים.