עצם חזיר Milanese עם זיגוג סויה דבש
עצם חזיר Milanese עם זיגוג סויה דבש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 568 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך שמן canolan, שמן canolan, זיגוג סויה דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה, צלעות חזיר עם זיגוג כתום ודבש, ו מדליונים חזיר עם בלסמי-דבש זיגוג (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן בסיר קטן על חום בינוני.
מוסיף את שאלוט ומבשלים עד רך. מערבבים את פתיתי הפלפל האדום ומבשלים 30 שניות.
Deglaze המחבת עם חומץ יין אורז, ולאחר מכן מערבבים את הדבש והסויה ומבשלים עד רק מחומם דרך.
הסר מן החום ואת העונה עם פלפל, לפי הטעם.
להעביר לקערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מברישים את הצלעות בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל. גריל עד חום זהוב משני הצדדים, ופשוט מבושל דרך, צחצוח עם כמה זיגוג, על 3 דקות לכל צד.
הסר למגש, מברשת עם יותר זיגוג ומקשטים עם בצל ירוק.