עצמות תירס עם גבינה בשרנית
עצמות תירס עם גבינה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 68 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, ביצה, חלב דל שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 21%. נסו עצמות תירס עם גבינה בשרנית, אוכל מפחיד: עצמות מקל לחם ועיניים בשרניות, ו לחם תירס בשרי ריבועים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה רדודים גדולים עם נייר קלף.
מערבבים את הקמח, קמח תירס, מבשלים שמרים וחלב יבש בקערה בינונית. מערבבים בגבינת צ ' דר.
לטאטא יחד את המרק, ביצה ושמן בקערה נפרדת.
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך יבש ומערבבים עם כף או מרית גומי עד בצורת בצק מחוספס. ללוש את הבצק בקערה 5-6 פעמים עד שהוא מגיע יחד.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקורנת קלות להתגלגל עד עובי 1/4 אינץ'. עם עצם כלב 3 אינץ ' או חותך עוגיות בצורת חתול, לגזור פינוקים ולהעביר את תבנית אפייה מוכן. לחץ על כל השאריות יחד, ללוש פעם או פעמיים, ולאחר מכן להתגלגל 1/4 אינץ ' עובי לחתוך יותר פינוקים; לחזור במידת הצורך.
אופים פינוקים עד השחמה קלה וקשה למדי, סיבוב המחבתות מלמעלה למטה פעם אחת, על 30-35 דקות.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין; ביסקוויטים יתקשו כפי שהם מגניבים. לאחסן במיכל אטום.