עקיצות בצל צרפתי
נגיסות בצל צרפתיות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, עלה דפנה, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. נסו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול, ו צרפתית בהבזק: כופתאות מרק בצל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
מסדרים פרוסות על תבנית אפייה גדולה ואופים בתנור עד הזהב, כ 8 דקות.
בינתיים, מחממים חמאה ושמן במחבת כבדה של 10 אינץ ' על חום בינוני עד שהחמאה נמסה, ואז מבשלים בצל, שום, עלה דפנה, ותימין עם מלח 1/2 כפית ופלפל 1/4 כפית, מכוסה, ערבוב מדי פעם, 10 דקות.
לחשוף מחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד זהב עמוק, על 10 עד 15 דקות יותר.
מוסיפים יין ומבשלים עד התאדה לחלוטין, 1 עד 2 דקות. השלך שן שום, עלה דפנה, וקורנית.
מעבירים לקערה קטנה ולשמור חם, מכוסה.
מסדרים טוסטים על תבנית אפייה גדולה, ולאחר מכן מעל כל אחד עם כפית מעוגלת של בצל מקורמל ומפזרים בנדיבות עם Gruyere מגורר. מטגנים 3 עד 4 אינץ ' מחום עד גבינה מותכת, 1 עד 2 דקות (לצפות בזהירות).
* בצל יכול להיות caramelized 1 שבוע קדימה ונשמר מקורר.* פרוסות לחם ניתן קלוי וגבינה גרוס 3 ימים קדימה. שמור טוסטים במיכל אטום בטמפרטורת החדר ולשמור גבינה מקוררת.