קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עקיצות בראוני חמאת בוטנים

עקיצות בראוני חמאת בוטנים
עקיצות בראוני חמאת בוטנים עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 24 מנות עם 186 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. לכו לחנות ואספו סוכר, מלח, סוכר מגורען ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 17%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חמאת בוטנים-עקיצות בראוני, עקיצות בראוני חמאת בוטנים, ו עקיצות בראוני חמאת בוטנים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית מיני מאפינס עם 24 כוסות עם ספינות נייר; מצפים בתרסיס בישול. ממיסים את החמאה והשוקולד הלא ממותק בקערה חסינת חום המונחת מעל סיר מים רותחים, תוך ערבוב, עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מקציפים פנימה את הסוכר המגורר, הווניל והמלח עד לאיחוד; מוציאים את הקערה מהתבנית. מערבבים פנימה את הביצים, אחת אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
3
מוסיפים את הקמח ומקציפים בכף עץ עד שהבלילה מבריקה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4
מחלקים את הבלילה בין כוסות המאפינס המוכנות.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
5
אופים עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, בערך 17 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
הקציפו את חמאת הבוטנים, 1/4 כוס סוכר הקונדיטורים ו -2 כפות שמנת כבדה בקערה נוספת חסינת חום המונחת מעל סיר המים הרותחים עד לקבלת תערובת חלקה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מעבירים לשקית מאפה המצוידת בקצה עגול קטן.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
3
תנו לבראוניז להתקרר 5 דקות בתבנית; הכינו כניסה במרכז כל אחד עם כפית. צינור את המילוי לתוך החריצים.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
1
שלב את השוקולד החצי מתוק ו -2 כפות שמנת בקערה חסינת חום מעל המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים לשבת 3 דקות ואז מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את 2 כפות הסוכר הנותרות של הקונדיטורים. מערבבים לאט את 2 כפות השמנת הנותרות עד למזיגה. כף מעל הבראוניז; למעלה עם הסוכר הגס. מצננים עד להתייצבות, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סוכר צהוב ולבן גססוכר צהוב ולבן גס
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3
צילום: אנדרו פרסל

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.