עקיצות דקר מוכות עם רוטב טרטר חלפיניו
עקיצות דקר מוכות עם רוטב טרטר Jalapeno עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 3618 קלוריות, 158 גרם חלבון ו 259 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. לך לחנות ותביא שמן צמחי, מיץ לימון, פלפל חלפיניו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: אצבעות דקר ברוטב טרטר, נגיסות חלפיניו מוכות בירה, ו כריכי דקר בגריל ברוטב טרטר.
הוראות
מערבבים יחד את המיונז, בצל ירוק, jalapenos, רוטב חם, מיץ לימון, מלח ופלפל אדום בקערה בינונית. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.מערבבים יחד תערובת hushpuppy וחלב בקערה בינונית.
יוצקים שמן למחבת עמוקה גדולה לעומק של 1/2".
שמן חום 350 * F. לדלות דגים בקמח ואז תערובת hushpuppy.
מניחים דגים בשמן ומטגנים בקבוצות 3 עד 4 דקות בכל צד או עד הזהב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.