עקיצות דרום מערב ספנקופיטה
עקיצות דרום מערב ספנקופיטה יכולות להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 53 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה בערך 50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. צאו לחנות ואספו בצל ירוק, חומץ, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. עקיצות ספנקופיטה, עקיצות ספנקופיטה, ו עקיצות ספנקופיטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת קטנה הקפיצו פלפל אדום ובצל בשמן עד שהם רכים.
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים 1/2 כוס תרד (שומרים את השאר לשימוש אחר). מערבבים פנימה את הגבינה, התירס, השעועית, הג 'לפנו, הכמון, אבקת הצ' ילי והמלח.
הניחו דף בצק פילו אחד על משטח עבודה כשקצה קצר פונה אליכם. (לשמור שנותר פילו מכוסה בניילון נצמד כדי למנוע ממנו להתייבש.) יריעת ריסוס בתרסיס בטעם חמאה; חותכים לשלושה 14 אינץ'. איקס 3-ב. רצועות.
מניחים כף מילוי מועטה בפינה התחתונה של כל רצועה. מקפלים בצק על מילוי, יוצרים משולש. מקפלים משולש כלפי מעלה, ואז מעל, ויוצרים משולש נוסף. המשך לקפל, כמו דגל, עד שתגיע לקצה הרצועה.
שפריץ סוף הבצק עם ספריי ולחץ על משולש לאטום. הפעל משולש שפריץ העליון עם ספריי. חזור על הפעולה עם יתרת הפילו והמילוי.
מניחים משולשים על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 10-12 דקות או עד להזהבה. בינתיים מועכים אבוקדו עם המיונז, השמנת החמוצה והחומץ.
יין מומלץ: Moschofilero, Asyrtiko, Agiorgitiko
ניתן לשלב את ספנאקופיטה עם מוסקופילרו, אסירטיקו ואגיורגיטיקו. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומוסקופילרו הם שניהם יינות לבנים מקסימים לשילוב עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש. אתה יכול לנסות את יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי]()
יקב טרופיס מוסקופילרו פטרי
יין ריחני מאוד המשלב את זר הלילה פורח יסמין, רימון ופירות הדר.הארומה המעולה והטעם החריף שלו הופכים אותו ליין שאפשר ליהנות ממנו כאפריטיף כמו גם ליווי למנות כמו פסטה עם בזיליקום, עוף א-לה קרם, סרטנים בגריל ופשטידות.