עקיצות טלה ממולאות שום
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכונים לרפרטואר שלך, עקיצות טלה ממולאות שום עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 4. זה מנות ראשונות יש 631 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ראשי שום, שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 84%. הציון הזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלעות טלה חלציים בגריל עם יין אדום, שום, רוזמרין ונענע, חלצי טלה בגריל עם רוטב קברנה-נענע ופירה שום, ו חלצי טלה צרוב עם קרום שום-פלפל עם חשיש עגבניות מוגש על קרוסטיני.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במחבת קטנה מחממים את שמן הזית ופתיתי הצ ' ילי על אש נמוכה למשך 1 דקה. מכבים את האש ומוסיפים את האורגנו, השום וגרידת הלימון.
יוצקים תערובת מהמחבת לתוך קערה. אפשר להתקרר.
פורסים את חלצי הטלה לאורכם (כאילו פילה) ל -2 חלקים בעובי של כ -1 / 2 אינץ'. בעזרת פטיש או עקב כף היד, קילו קלות בשר לעובי של כ-1/4 אינץ ' ואז חותכים כל אחד לשניים לאורכו.
מניחים בשר בכלי לא מתכתי ויוצקים על הבשר מרינדת אורגנו שמורה. הפעל כמה פעמים כדי מעיל, כיסוי, במקרר לפחות 1 שעה או לילה.
כאשר מוכן לבשל, להכין גריל או מחממים פטם.
מוציאים כבש מהמרינדה וזורקים את המרינדה.
מורחים כ -1 כף משחת שום על כל אחת מחתיכות הטלה. מתבלים במלח ופלפל.
מגלגלים בשר לאורך קצה לקצה ומניחים על שיפודים.
מברישים בשמן זית. צולים או צולים עד לרווחיות הרצויה, 10 עד 15 דקות לבשר בינוני-נדיר, תלוי בחום הגריל. הופכים בשר מדי פעם כדי להבטיח בישול אחיד.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
קלף את שכבות העור החיצוניות ביותר מראשי השום.
חותכים את החלק העליון של 1/3 הראשים לפתיחת הציפורן.
מניחים את הראשים, חותכים את הצדדים כלפי מעלה, בתבנית אפייה קטנה ויוצקים עליהם את שמן הזית. מתבלים במלח ופלפל. מכסים היטב, מכניסים לתנור וצולים עד לבישול של כ-3/4, כ-45 דקות. לחשוף ולחזור לתנור עד ציפורן מתחילים לצוץ מתוך העור שלהם חום, על 15 דקות.
כאשר שום הוא מגניב מספיק כדי להתמודד בקלות, לסחוט את קלוי שום לתוך קערה קטנה. לחץ היטב על הקליפות כדי להוציא את כל השום הקלוי המתוק שאתה יכול.
מוסיפים את השמן מתבנית האפייה ומערבבים היטב עד שנוצרת משחה. חנות, מכוסה היטב, במקרר, עד 1 שבוע.