ערמון ופנצ'טה מלית הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פלפל, קינמון טחון, שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו ערמון, שזיף מיובש ופנצ'טה מלית, ערמונים, פנקטה ומרק כרוב, ו מתכון ריזוטו סקווש צלוי (עם מרווה, ערמונים ופנצ'טה ) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הלחם בקערת ערבוב גדולה; להפריש. מעיל צלחת אפייה 3 ליטר עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מחממים את 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד פריך משחימים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
5
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת; להפריש.להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את הקינמון לטפטופים מחבת, ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הבצל, שומר, מלח ופלפל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רק מתרככים, כ -10 דקות. מערבבים את ערמונים ומרווה ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ערמונים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים את המרק, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
8
יוצקים את התערובת על הלחם, מוסיפים את הפנצ ' טה השמורה ומערבבים היטב כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
9
מעבירים את המילוי לתבנית אפייה מוכנה ואופים עד שהוא מחומם דרך והלחם מתחיל להפוך חום זהוב, כ 30 דקות.