ערמון, עדשים ונזיד ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 375 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך עדשים חומות, מים, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית נסו תבשיל קורניש וערמונים, תבשיל בשר ערמונים, ו תבשיל עדשים וערמונים איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את שמן הזית לתוך סיר גדול ועמוק מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בצל ושום; מבשלים עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הסלרי, גזר, מרק ירקות ומים; מבשלים 10 עד 15 דקות. להפחית את החום בינוני, יוצקים את העגבניות, ומבשלים 10 עד 15 דקות יותר. להפחית את החום נמוך, ומערבבים את עדשים וערמונים; לבשל במשך 1 שעה עד ערמונים לרכך.