ערמון, שזיף מיובש ומילוי פנקטה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו פלפל, סלרי, מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו ערמון ופנצ'טה מלית, אווז עם תפוח-מילוי שזיף מיובש, ו שזיף מיובש ותפוח מלית עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
פזר לחם בשכבה אחת ב 2 מחבתות אפייה רדודות גדולות (17 על 12 אינץ') וטוסט, ערבוב פעם או פעמיים ומיקום החלפת מחבתות באמצע אפייה, עד זהב ויבש, כ 15 דקות.
מקציפים יחד מלאי וביצים, ואז מערבבים לתוך תערובת לחם עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
העברה לתבנית אפייה (מלית תתל מעל צלחת).
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
9
אופים, מכוסה באופן רופף עם גיליון חמאה של נייר (צד חמאה למטה) 30 דקות, ולאחר מכן להסיר רדיד ואופים עד העליון הוא השחמה, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
1
* מלית, ללא תערובת של מלאי וביצה, ניתן להרכיב (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. מערבבים בתערובת מלאי, ולאחר מכן להמשיך עם מתכון.* המילוי יכול להיות אפוי 6 שעות קדימה ומקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה באופן רופף. מחממים, מכוסים, בתנור שחומם מראש 204° עד חם, כ -30 דקות.