פאג'יטאס בקר ווסאבי
המתכון וואסאבי בקר פאג'יטות יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 20 דקות. לבמנה עיקרית זו יש 348 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, שן שום, שמן שומשום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשורש הג'ינג'ר הטרי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם זנגוויל עם קומפוט פירות כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. נסו פריכיות טריאקי בקר עם מיונז ווסאבי, פילה בקר צלוי עם קרם ווסאבי-שום, ו כריך רוסטביף עם צנוניות ווסאבי חריף עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים עמילן תירס, רוטב סויה, ווסאבי, ג ' ינג ' ר ושום עד לקבלת תערובת אחידה. במחבת גדולה מחממים 1 כף שמן על אש בינונית-גבוהה.
הוסף בקר; מוקפץ 4-6 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מערבבים בצל ירוק ופלפל אדום בשמן שנותר 2-3 דקות או עד שהירקות פריכים-רכים.
מערבבים תערובת עמילן תירס ומוסיפים לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד שהרוטב מסמיך. מחזירים בשר בקר למחבת; מחממים.
מגישים עם טורטיות ותערובת סלט כרוב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות פרק 24 אש ולהציף את האש פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
![פרק 24 אש והציף את האש פינו נואר]()
פרק 24 אש והציף את האש פינו נואר
מחקר בטריור במילה אחת, אש. הוא יותר פירותי אדום מעמיתיו, עם ניחוחות של דובדבנים, פטל, ארז ורצפת יער. מרכיב טאני למרקם חוגר את היין תוך שהוא משמש כקרש קפיצה, ושומר עליו בגוון גבוה ואלגנטי.