פאד תאי
זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אסייתי. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo.
הוראות
משרים אטריות אורז במים קרים 30 עד 50 דקות, או עד רך.
מחממים חמאה במחבת ווק או גדולה וכבדה.
שמן חום בווק מעל חום בינוני גבוה. לפצח ביצים לתוך שמן חם, ולבשל עד המשרד. מערבבים עוף, ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים אטריות רכות, וחומץ, רוטב דגים, סוכר ופלפל אדום. להתאים תבלינים לפי הטעם.
מערבבים בזמן הבישול, עד אטריות רכות.
מוסיפים נבטי שעועית, ומערבבים במשך 3 דקות.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Indaba Chenin Blanc. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
קיווי ארומטי וניואנסים מלון על האף. שפע של מלון טרופי טעים וטעמי הדר. כבד משקלאמצע החיך עם גימור ארוך כי יש מגע של תבלין.זוג עם: מוצרלה טרי, שרימפס ברביקיו, פסטות קלות, סנאפר אדום, כופתאות, סאטה עוף או סלט ירוק מעורב.