קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאדג'שוקולד מריר

פאדג'שוקולד מריר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שוקולד, וניל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו שוקולד מריר שוקולד אגוז פאדג', שוקולד מריר שוקולד דובדבן פאדג', ו Kahluan ו שוקולד מריר פאדג (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו חלקה 8-או 9 אינץ ' מחבת מרובע עם לסכל. מעט נייר כסף לחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
במחבת 3-4 ליטר, מערבבים חצי וחצי, סוכר, סירופ תירס, ומלח. מערבבים מדי פעם על חום גבוה עד רותח, על 3 דקות. עם מברשת טבולה במים, לעתים קרובות לנגב את חרוזי סירופ כי טופס על הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להפחית חום בינוני.
4
מוסיפים שוקולד מריר ולא ממותק; מערבבים בעדינות עד שהשוקולד נמס והתערובת מתחילה להתבשל, 3 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
5
הכנס מדחום ממתקים לתערובת. מרתיחים, מדי פעם ערבוב ושטיפת הצדדים של מחבת עם מברשת רטובה, עד שהתערובת מגיעה 235 (או טיפה של ממתקים כפית לתוך מים קרים יוצר כדור רך שמשתטח כאשר מוסרים מהמים), 30 עד 40 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מיד לשפוך תערובת פאדג 'לתוך מחבת 10 על ידי 15 אינץ' rimmed. נקודה עם 2 כפות חמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בואו לעמוד ללא הפרעה עד מדחום מוכנס במרכז רשם ממתקים 115 (פאן הוא חם לגעת), 20 עד 30 דקות. עם מרית מתכת רחבה, לגרד תערובת הלוך ושוב במחבת עד שהוא הופך חלק ומבריק ומתחיל להתעבות ותל אבל הוא עדיין רך וגמיש, 4 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להוסיף אגוזים ומערבבים רק מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
9
לגרד פאדג ' למחבת מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
תן לעמוד עד המשרד לגעת, לפחות 2 שעות. הפוך מחבת לשחרר ממתקים. לקלף רדיד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
עם סכין חדה, לחתוך פאדג 'לריבועים 1 אינץ' לשרת. או לעטוף את פאדג ' חתוך אטום ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד