פאי אגס לימון
פאי אגס לימון דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. צאו לחנות והרימו חמאה, קליפת לימון, קליפת מאפה לא אפויה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 18%, וזה לא כל כך מדהים. פאי אגסים, פאי אגסים, ו פאי האגסים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה במשך 10 דקות או עד שהוא מסמיך ומבעבע.
מסירים מהאש; מקפלים פנימה אגסים.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 50-55 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. מגניב על מתלה תיל במשך שעה 1. חנות עוגה במקרר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, הקציר המאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-21 דולר.
![שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג]()
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג