פאי אגסים וצימוקים
פאי אגס-צימוקים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 190 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת בורבון אגס, יהלומים מסוכרים אגסים וצימוקים, ו עוגות צימוקים רום עם חמאה צימוקים רום.
הוראות
מחממים תנור ל 375 ° F. בקערה קטנה, מערבבים שיבולת שועל, תערובת ביסקוויק 1/2 כוס והסוכר החום.
חותכים ב 1/4 כוס חמאה מוצקה עם מזלג או בלנדר מאפה עד התערובת מתפוררת; להפריש.
בקערה בינונית, לערבב 1 כוס תערובת ביסקוויק ו 1/4 כוס חמאה מרוכך.
מוסיפים מים רותחים; מערבבים במרץ עד צורות בצק רכות מאוד. ב ungreased 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית, לחץ על הבצק בחוזקה, באמצעות אצבעות מאובקות בתערובת ביסקוויק והבאת בצק על שולי צלחת עוגה. קצה חליל אם תרצה.
ב 2-סיר ליטר, לערבב מיץ אננס, צימוקים, קורנפלור, אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים באגסים. כף לצלחת עוגה.
אופים 25 עד 30 דקות או עד קרום ציפוי הם חום זהוב בהיר.