פאי אוכמניות עם קרום קמח תירס וקרם לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי אוכמניות עם קרום קמח תירס קרם לימון. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 622 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מי קרח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Blackberry & אוכמניות סריג-פאי העליון עם לימון-קרום תירס, גאלט אוכמניות עם קרום קורנית טימין, ו גאלט אוכמניות ובלקברי עם קרום קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, קמח תירס, סוכר ומלח במעבד.
להוסיף חמאה וקיצור; באמצעות / כיבוי פונה, להתמזג עד תערובת דומה ארוחה גסה.
הוסף 4 כפות מי קרח; להתמזג רק עד גושים לחים מתחילים להיווצר, הוספת מים קרח יותר על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור. מחלקים בצק לשניים; לשטח כל חצי לדיסק. לעטוף דיסקים בנפרד פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן. לרכך את הבצק 10 דקות בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.
מערבבים אוכמניות, סוכר, קורנפלור, מיץ לימון, ו 1 כף מים בקערה גדולה; לזרוק להתמזג.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מיצים מתחילים להיווצר, כ -30 דקות.
מניחים גיליון אפייה מעוטר בתחתית התנור.
מרדדים דיסק בצק 1 בין 2 גיליונות של נייר קלף מקומח בנדיבות לסיבוב 12 אינץ'. לקלף את גיליון הקלף העליון; הפוך doughinto צלחת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. בזהירות לקלף את גיליון הקלף השני. בעדינות לדחוף את הבצק לתוך צלחת עוגה, לחיצה על כל סדקים יחד לפי הצורך כדי לאטום ולהשאיר את הבצק overhang. כפית מילוי לתוך קרום העוגה.
מרדדים דיסק בצק שני בין 2 גיליונות של נייר קלף מקומח בנדיבות לסיבוב 12 אינץ'. לקלף את גיליון הקלף העליון. בזהירות ובאופן שווה להפוך את הבצק על גבי מילוי. לקלף את גיליון הקלף השני. חיתוך הבליטה של שני הקרום עד 1 אינץ'. מקפלים overhang תחת ולחץ לאטום. קצוות מכווצים באופן דקורטיבי.
חותכים חמישה חריצים באורך 2 אינץ ' בקרום העליון של העוגה כדי לאפשר קיטור להימלט מאפייה. מברשת קלה קרום העליון (לא קצוות) עם חלב.
לאפות פאי 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי מבעבע בעובי דרך חריצים, על 1 שעה 15 דקות. עוגה מגניבה לגמרי על המדף.
חותכים לפרוסות ומגישים עם קרם לימון.
* נקרא גם turbinado או demerarasugar; זמין ברוב הסופרמרקטים בחנויות מזון טבעי.