קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי אוכמניות תפוח

פאי אוכמניות תפוח
מתכון עוגת אוכמניות תפוח יכול להתבצע בערך 3 שעות. יש קינוח זה 416 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם, קצפת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 152 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת תפוחים-חמוציות, עוגת תפוחים חמוציות, ו עוגת תפוחים-חמוציות.

הוראות

1
הפוך את בצק העוגה: במעבד מזון, לשלב קמח, קמח שקדים, מלח וסוכר חום, דופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
בצק עוגותבצק עוגות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים חמאה ודופק 6 עד 8 פעמים, עד התערובת דומה ארוחה גסה, עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
הוסף מים 1 כף בכל פעם, פועם עד תערובת רק מתחיל להתקבץ יחד. אם אתה צובט חלק מהבצק המתפורר והוא מחזיק יחד, הוא מוכן, אם לא, להוסיף קצת יותר מי קרח ודופק שוב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
הסר את הבצק מהמכונה והנח על משטח נקי. בזהירות לעצב לתוך 2 דיסקים. לא ללוש את הבצק! אתה עדיין צריך להיות מסוגל לראות חתיכות קטנות של חמאה בבצק. חתיכות חמאה אלה הן מה שיאפשר את התוצאה קרום להיות קשקשי. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
תנור ל 191° עם מתלה בשליש התחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הפוך את מילוי התפוח: 
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
7
לטאטא יחד את הסוכר, הקמח, ואת כלספייס או קינמון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורזנייר אורז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים את חמוציות מיובשות ממותקים וזורקים למעיל עם תערובת קמח הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות ממותקיםחמוציות מיובשות ממותקים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
מוסיפים את התפוחים וזורקים למעיל ומוודאים שהאוכמניות מופצות היטב ברחבי התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
10
מפזרים ברנדי ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
11
מרדדים את הקרום התחתון: 
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
הסר דיסק קרום אחד מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
13
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5-10 דקות.
14
מפזרים קצת קמח על גבי הדיסק.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
15
רול החוצה עם סיכה מתגלגלת על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ'; בערך 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
16
כאשר אתה מגלגל את הבצק, השתמש במרית מתכת כדי לבדוק אם הבצק דבק על פני השטח למטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
17
מוסיפים כמה סוכריות קמח במידת הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
18
מניחים על צלחת פאי פיירקס 9 אינץ'. לחץ למטה כדי ליישר את צלחת העוגה עם הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
19
תפוח חמוציות מילוי בצלחת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
20
מרדדים את הקרום העליון, העליון את העוגה, קצוות crimp: 
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
21
מרדדים דיסק שני של בצק, כמו קודם. מניחים בעדינות על התפוחים בעוגה. צובטים למעלה ולמטה של כדורי בצק בחוזקה יחד. לקצץ בצק עודף עם מזמרה מטבח, עוזב 3/4 אינץ ' overhang.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
22
מקפלים את הבצק מתחת לעצמו, כך שהקצה של הקפל הוא סומק עם קצה המחבת. קצוות חליל באמצעות אגודל ואצבע המורה או לחץ עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
23
עוגת מברשת עם שטיפת ביצים: בקערה קטנה להקציף יחד את חלמון ביצה וקרם עד מעורבב היטב. השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח מעל החלק העליון של העוגה. השתמש בסכין חדה לחתוך חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח כמו אופה העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
24
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
25
אופים את העוגה ב 191° במשך 30 דקות. לאחר מכן מניחים גיליון של רדיד אלומיניום על העוגה ולהוריד את טמפ התנור ל350.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
26
אופים עוד 45 עד 55 דקות או יותר, בהתאם לסוג התפוחים שבהם אתה משתמש.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
27
כאשר נעשה את הקרום צריך להיות חום זהוב התפוחים רכים ומבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
28
הסר את העוגה ולתת מגניב על מדף לפחות שעה אחת.
29
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, וin סנטו הן אפשרויות נהדרות עבור עוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ריזלינג הקציר מאוחר אנג ' ל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מלאכית קציר מאוחר ריזלינג
מלאכית קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך, מתוק, שנקטף מהבציר האחרון של ריזלינג כאשר הענבים הם כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.