פאי אוכמניות תפוח
מתכון עוגת אוכמניות תפוח יכול להתבצע בערך 3 שעות. יש קינוח זה 416 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם, קצפת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 152 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת תפוחים-חמוציות, עוגת תפוחים חמוציות, ו עוגת תפוחים-חמוציות.
הוראות
הפוך את בצק העוגה: במעבד מזון, לשלב קמח, קמח שקדים, מלח וסוכר חום, דופק לערבב.
מוסיפים חמאה ודופק 6 עד 8 פעמים, עד התערובת דומה ארוחה גסה, עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
הוסף מים 1 כף בכל פעם, פועם עד תערובת רק מתחיל להתקבץ יחד. אם אתה צובט חלק מהבצק המתפורר והוא מחזיק יחד, הוא מוכן, אם לא, להוסיף קצת יותר מי קרח ודופק שוב.
הסר את הבצק מהמכונה והנח על משטח נקי. בזהירות לעצב לתוך 2 דיסקים. לא ללוש את הבצק! אתה עדיין צריך להיות מסוגל לראות חתיכות קטנות של חמאה בבצק. חתיכות חמאה אלה הן מה שיאפשר את התוצאה קרום להיות קשקשי. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה.
תנור ל 191° עם מתלה בשליש התחתון של התנור.
לטאטא יחד את הסוכר, הקמח, ואת כלספייס או קינמון בקערה גדולה.
מוסיפים את חמוציות מיובשות ממותקים וזורקים למעיל עם תערובת קמח הסוכר.
מוסיפים את התפוחים וזורקים למעיל ומוודאים שהאוכמניות מופצות היטב ברחבי התפוחים.
מפזרים ברנדי ותמצית וניל.
הסר דיסק קרום אחד מהמקרר.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 5-10 דקות.
מפזרים קצת קמח על גבי הדיסק.
רול החוצה עם סיכה מתגלגלת על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ'; בערך 1/8 אינץ ' עבה.
כאשר אתה מגלגל את הבצק, השתמש במרית מתכת כדי לבדוק אם הבצק דבק על פני השטח למטה.
מוסיפים כמה סוכריות קמח במידת הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק.
מניחים על צלחת פאי פיירקס 9 אינץ'. לחץ למטה כדי ליישר את צלחת העוגה עם הבצק.
תפוח חמוציות מילוי בצלחת העוגה.
מרדדים את הקרום העליון, העליון את העוגה, קצוות crimp:
מרדדים דיסק שני של בצק, כמו קודם. מניחים בעדינות על התפוחים בעוגה. צובטים למעלה ולמטה של כדורי בצק בחוזקה יחד. לקצץ בצק עודף עם מזמרה מטבח, עוזב 3/4 אינץ ' overhang.
מקפלים את הבצק מתחת לעצמו, כך שהקצה של הקפל הוא סומק עם קצה המחבת. קצוות חליל באמצעות אגודל ואצבע המורה או לחץ עם מזלג.
עוגת מברשת עם שטיפת ביצים: בקערה קטנה להקציף יחד את חלמון ביצה וקרם עד מעורבב היטב. השתמש במברשת מאפה כדי לצחצח מעל החלק העליון של העוגה. השתמש בסכין חדה לחתוך חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח כמו אופה העוגה.
אופים את העוגה ב 191° במשך 30 דקות. לאחר מכן מניחים גיליון של רדיד אלומיניום על העוגה ולהוריד את טמפ התנור ל350.
אופים עוד 45 עד 55 דקות או יותר, בהתאם לסוג התפוחים שבהם אתה משתמש.
כאשר נעשה את הקרום צריך להיות חום זהוב התפוחים רכים ומבושלים דרך.
הסר את העוגה ולתת מגניב על מדף לפחות שעה אחת.
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.