פאי אוכמניות תפוחים
פאי אוכמניות תפוח הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. מתכון זה מכין 8 מנות עם 358 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מ טעם הבית יש 98 מעריצים. גשו לסופר וקנו תפוחים טארט, קורנפלור, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 31%. הציון הזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאי תפוחים ואוכמניות, פאי אוכמניות ותפוחים, ו פאי אוכמניות תפוחים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, המלח והקינמון; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. מוסיפים מים בהדרגה, זורקים בעזרת מזלג עד שהבצק יוצר כדור. מחלקים בצק לשניים.
מרדדים מנה אחת כך שתתאים ל -9 אינץ'. עוגת צלחת; מקום מאפה בצלחת ולקצץ אפילו עם קצה.
בקערה גדולה שלבו תפוחים ואוכמניות.
שלב את הסוכר החום, עמילן התירס, הקינמון ואגוז המוסקט; מוסיפים לתערובת הפירות וזורקים לציפוי.
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש הפשטידה; מניחים מעל המילוי. חתוך, חותם וקצוות חליל.
הוסף גזרות דקורטיביות אם תרצה. מכסים את הקצוות באופן רופף בנייר כסף.
אופים בחום של 450 לום למשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל-350 אורך; הסר נייר כסף.
אופים 40-50 דקות יותר או עד להשחמה קלה והמילוי מבעבע. מצננים על רשת. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.