פאי אוכמניות תפוחים שמנת
פאי אוכמניות תפוחים שמנת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, אוכמניות, שיבולת שועל התגלגל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 23%. נסו פאי קראמבל אוכמניות, סופגניות אפויות פאי תפוחים, ו פאי תפוחים לחמניות קינמון עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). זורקים תפוחים ואוכמניות לקרום הפאי הלא אפוי.
מערבבים בקערה 1/4 כוס קמח, סוכר לבן, מלח, אגוז מוסקט וקינמון. מערבבים יוגורט, ביצה ותמצית וניל; יוצקים בלילה על תפוחים ואוכמניות.
שלב 1/2 כוס קמח, אגוזי פקאן, שיבולת שועל וסוכר חום בקערת ערבוב.
חותכים חמאה בעזרת סכין או בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים; מניחים בצד.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות; מנמיכים את האש ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס) וממשיכים לאפות קרום פאי משחים קלות, כ -30 דקות.
מפזרים תערובת פירורים על פשטידה ואופים עד להזהבה, כ -15 דקות נוספות. מצננים לפני ההגשה.