סלט פארו טאבולה
סלט Farro Tabbouleh יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך ארוגולה, בצל ירוק, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. וזה נהדר. מתכונים דומים: סלט פארו טאבולה, פארו ואורן אגוז Tabbouleh, ו תירס מתוק, Goudan וריזוטו פארו בתוספת 15 יותר פארו S אתה תאהב לנצח.
הוראות
בסיר בינוני, לכסות את פארו עם 2 סנטימטרים של מים קרים ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה במשך 5 דקות. לכבות את החום ולתת פארו לעמוד עד שמנמן ואל דנטה, 45 עד 60 דקות.
מסננים את פארו במסננת, מנערים את המים העודפים.
תן לעמוד עד מגניב; לנער את המסננת מדי פעם לייבש את פארו.
בקערה גדולה, לטאטא את מיץ לימון עם שמן זית ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מוסיפים את פארו, עגבניות, בצל ירוק, פטרוזיליה ונענע וזורקים. מתבלים במלח ופלפל, מקפלים בעדינות בארוגולה ומגישים.
הפוך קדימה: ניתן להכין את פארו דרך שלב 1 ומקורר עד 2 ימים. הסלט המוגמר יכול לעמוד בטמפרטורת החדר עד 30 דקות לפני ההגשה.