פאי אפרסק מחבת
פאי אפרסק מחבת יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 364 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו תערובת קליפה, סוכר, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת אפרסק מיושנת, עוגת אפרסק מחבת להתפורר, ו פאי מחבת אוכמניות-אפרסק.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
הפוך תערובת קרום על פי הוראות החבילה.
מגלגלים את הבצק כך שהוא מתאים למחבת 8 אינץ ' או מחבת; ודא שיש overhang.
מניחים אפרסקים למחבת מצופה מאפה.
מפזרים סוכר, מלח וקינמון. נקודה עם חמאה. מקפלים את קצוות הבצק לכיוון המרכז; משאירים חלל קטן במרכז חשוף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות עד פירות תוסס קרום הוא השחמה.