פאי גלידת פיסטוק הל
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 138 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מי ורדים, גלידת פיסטוק, מאפה פאי חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגת אוכמניות ופיסטוק עם קרם הל.
הוראות
לחץ על מאפה קר מעל הצדדים התחתון ומעלה של 9-in. מחבת פאי. קצוות Crimp של עוגה עם קצות האצבעות שלך זין על כל החלק התחתון עם מזלג. תרגע 30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 37
אופים מאפה על המדף התחתון של התנור עד חום זהוב, 20 עד 30 דקות.
מערבבים גלידה עם מי ורדים והל עד חלקה. כפית גלידה לתוך הקרום, להגדיר על צלחת, להקפיא לפחות 4 שעות.
לקלף עור חום נייר מפיסטוקים עם סכין קילוף, ולאחר מכן לשים אגוזים במעבד מזון ודופק עד הקרקע דק.
מפזרים פיסטוקים טחונים על עוגה.
* מצא מי ורדים בחנויות מכולת מצוידות היטב ובשווקים הודיים ובמזרח התיכון. ב-פגז פיסטוקים הם ירוק בהיר יותר מאשר סוג נמכר פגז.
תן לעוגה להתרכך במשך 5 דקות בטמפרטורת החדר כדי להקל על חיתוך.
אם אתם מתקשים לשחרר את העוגה מהמחבת שלה, הניחו אותה מעל קערה של מים חמים לכמה דקות ואז החליקו סכין דקה בין קצה המחבת והקרום. זה אמור לצוץ מיד.
הפוך קדימה: ברגע העוגה קפוא לחלוטין דרך שלב 3, זה שומר על עד 4 ימים, פעמיים עטוף בניילון נצמד. למעלה ממש לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "