קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי דלעת אמרטו עם פרלין שקדים

פאי דלעת אמרטו עם פרלין שקדים
פאי דלעת אמרטו עם פרלין שקדים לוקח בערך 2 שעות ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. 2 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חמאה, סוכר, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 33%, וזה לא כל כך מדהים. אמרטו-פאי דלעת שטרויזל שקדים, טארט אמרטו קלפוטי דובדבן עם פרלין שקדים, ו קאפקייקס אמרטו שקדים עם קצפת אמרטו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מכינים את הבצק: דופקים את הקמח, העוגיות והמלח במעבד מזון עד שהעוגיות נטחנות דק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את החמאה ודופקים עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות חמאה בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מזלפים פנימה 1/4 כוס מי קרח ודופקים עד שהבצק מתחיל להתאחד. הופכים לצלחת פאי זכוכית בגודל 9 אינץ '(לא צלחת עמוקה) ולוחצים לתחתית ולמעלה הצדדים בערך 1/4 אינץ ' מעל השפה. נקב בכל רחבי המזלג וצנן עד לקבלת יציבות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים את הקרום בנייר כסף, ואז ממלאים במשקולות פאי או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
אופים עד שהקצוות מזהיבים, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
הסר את נייר הכסף והמשקולות והמשיך באפייה עד שהקרום מזהיב כולו, 10 עד 15 דקות נוספות. מצננים לחלוטין על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
הקציפו בקערה את הדלעת, השמנת, הסוכר, הביצים, הליקר, אגוז המוסקט, הווניל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
דבש הדריםדבש הדרים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים לקרום ואופים עד שהקצוות מתייצבים אך המרכז עדיין רועד, 50 עד 60 דקות. מצננים לחלוטין על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
בינתיים מכינים את הפרלין: מרפדים תבנית עם מחצלת סיליקון או נייר אפייה ומברישים בשמן צמחי. מערבבים את הסוכר ו 1 כף מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים, מסתחררים את התבנית אך לא מערבבים, עד לקבלת ענבר, 6 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את השקדים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
( 23)( 23)
פרליניםפרלינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
יוצקים את התערובת על תבנית האפייה המוכנה, מורחים אותה דק ככל האפשר בעזרת מרית גומי. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
קוצצים גס או שוברים את הפרלין ומפזרים מעל הפשטידה ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
6
תצלומים מאת קון פולוס

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים פרוסיםשקדים פרוסים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעוגיות אמרטו מפוררות (כ -10 עוגיות)עוגיות אמרטו מפוררות (כ -10 עוגיות)3(חוֹרֶף)ליקר amarettoליקר amaretto425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דלעת טהורהדלעת טהורה2largesביציםביצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק4(חוֹרֶף)חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות 1/2 אינץחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות 1/2 אינץ1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי, לצחצוחשמן צמחי, לצחצוח

יין מומלץ: Vin Santo, מוסקטו, יין קרח

ניתן לשלב פאי דלעת עם וין סנטו, מוסקטו ויין קרח. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבלינים ואגוזים לאפייה, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים בדלעת. מוסקטו נוצץ טוב יעבוד גם, ואם מתחשק לכם לבזבז, יין קרח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לה ספינטה בריקו קוואגליה מוסקטו ד ' אסטי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -18 דולר.
לה ספינטה בריקו קוואגליה מוסקטו ד ' אסטי
לה ספינטה בריקו קוואגליה מוסקטו ד ' אסטי
צהוב עם השתקפויות ירוקות. מתוק וסקסי, תפוח ירוק פריך להפליא ויערה. יין שמפתיע ברעננותו המדהימה וטעמי הפירות המבריקים המזכירים תפוח, אגס מתובל ודבש.